Een goede opleiding en jezelf ontwikkelen als mens is in mijn visie de sleutel naar een mooie toekomst

Leeninterim bemiddelt in kandidaten die zich vrij voelen, de verbinding zoeken en graag vooruit willen komen in zijn of haar ontwikkeling. Kandidaten die zelf hun richting en ontwikkeling willen bepalen en niet gevoelig zijn voor vaststaande inwerkprogramma’s maar juist hun ervaring opdoen in de praktijk. Wij richten ons op financiële functies binnen banken, verzekeraars, het bedrijfsleven en overheidsinstanties. Leen Graute is met meer dan 15 jaar relevante werkervaring een gerenommeerde naam in de financiële wereld en kent de klappen van de zweep. Met Leeninterim is hij er met zijn team klaar voor om de succesvolle verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en financial.

Als je als kandidaat ‘instapt’ bij Leeninterim steun je onze visie. Wij garanderen jou een fijne en uitdagende werkomgeving waar jouw persoonlijke mening gewaardeerd wordt en waar wij samen bepalen welke richting wij met elkaar opgaan. Door niet alleen te kijken naar een afgeronde financiële opleiding focust Leeninterim zich sterk op de persoonlijkheid van de kandidaat. De aftrap is altijd een persoonlijke kennismaking, waarin wij de verbinding zoeken met elkaar. Na het zorgvuldig in kaart brengen van jouw toekomstplannen en onze mogelijkheden gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste opdrachtgever. Wij kennen onze opdrachtgevers en onze opdrachtgevers kennen ons. Zij weten wat zij aan onze kandidaten hebben en durven hierop te leunen.

“Wij handelen weloverwogen met het oog op de wens en de mens”
 • WERVING

  Opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar dat ene talent. Lukt het je niet om de juiste Financial te vinden of heb je geen tijd voor het opzetten van een wervingscampagne? Bel of mail ons gerust.

  T: 085 0043329
  E: info@leeninterim.nl

  Wij houden van duidelijkheid en werken daarom alleen op basis van exclusiviteit. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn!

 • VISIE

  De financiële wereld kent vele specialisaties en veranderingen. Wij spelen hierop in door professionals aan te bieden die voor de lange of korte termijn ingezet kunnen worden. Daarnaast varieert de vraag naar vaste medewerkers of interim-krachten. Onze focus ligt met name op de Randstad en zo blijven wij goed op de hoogte wat er binnen deze regio speelt, vraag en aanbod dus. Het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk is een constante factor binnen onze werkzaamheden. Met de focus op een duurzame werkrelatie en aandacht voor de persoonlijke klik zorgen wij voor de perfecte match!

 • MISSIE

  Bij Leeninterim staan wij voor de kernwaarden VRIJHEID, VERBINDING EN VOORUITGANG. Binnen onze bedrijfscultuur streven wij naar ontwikkeling van de persoon en zorgen wij ervoor dat de juiste persoon op de juiste stoel terechtkomt. Is die verbinding er, dan kunnen we verder en samen vooruitgang boeken.

PASSIE

Naast mijn professionele ambities koester ik mijn persoonlijke passies die mij mede gebracht hebben waar ik nu sta. Koken, wijn, muziek, gezin, vriendschappen. Stuk voor stuk peilers die maken dat ik mij continu ontwikkel als mens, levenspartner, vader, vriend, kok en dj.Om welke passie het ook gaat, ik stort mij er voor de volle honderd procent op. Ook nu geldt weer dat ik met half werk geen genoegen neem. Mijn gezin staat op nummer 1, altijd. Ik houd van mooie wijnen, verfijnd of juist bourgondisch eten, duurzame vriendschappen en muziek voor verschillende gelegenheden. Met plezier sta ik geregeld achter de DJ Booth.
Ik zou Leen niet zijn als ik mijn favoriete playlists niet me je zou delen.

Klik hier om deze te beluisteren.

ERVARINGEN MET LEENINTERIM

Olga Tyutyunnyk

Leen is the go-to professional for anyone who pursues the next step in his or her career.  I worked with Leen when I was looking for a next level position in the area of financial services. Due to his proficiency, extensive network, and personal interest in my ambition and profile, I found perfect match for my search.  Next to being a great professional, he’s an open and kind person. I still remember all the great conversations I had with him.  I highly recommend Leen’s services.

Lars van Marrewijk

Ik heb Leen leren kennen als een fijn en open persoon die mij enorm heeft geholpen met oog op m’n toekomst. Hij is een ervaren professional bij wie de mens echt centraal staat. Door deze eigenschappen is het fijn met hem te sparren over het werkveld, het doorstuderen of andere relevante onderwerpen. Bij onze gesprekken vond ik het bijzonder dat Leen gaf om mij als persoon en daardoor goede adviezen durfde te geven waarbij hij zelf niet direct baat zou hebben. Hierdoor heb ik een positief gevoel ervaren bij Leen als professional, maar vooral aan Leen als mens.

Albert Spencer

Ik heb Leen ervaren als een zeer ervaren professional die enerzijds vakkundig zeer sterk is en anderzijds zich zeer goed kan verdiepen in “de mens achter de mens”. Hij weet als geen ander vraag en aanbod op een efficiënte en effectieve wijze bijeen te brengen. Door zijn open persoonlijkheid en deskundigheid heeft hij een groot netwerk en daardoor toegang tot vele professionals. Leen is betrouwbaar, recht door zee en komt altijd zijn afspraken; kortom iemand die je in je ‘team’ moet hebben.

Loretta Bergwerff-Dekker

Ik heb Leen ervaren als een zeer prettige People manager. Leen weet je op de juiste momenten een spiegel voor te houden. Dit doet hij op een positief confronterende wijze, waardoor je als mens groeit qua persoonlijke ontwikkeling. Door echt naar de mens te kijken en dit te combineren met zijn vakkennis, weet hij de juiste match te maken.

Hans Peddemors

Leen heeft een periode van ruim 5 jaar in de functie van Senior Accountmanager in de regio Den Haag gewerkt. Leen was hoofdzakelijk belast met accountmanagement binnen de non profit sector. Leen heeft veel waarde toegevoegd door bestaande relaties uit te bouwen. Daarmee wist hij een goede relatie met opdrachtgevers op te bouwen en te behouden. Daarnaast viel Leen op door intensieve begeleiding en hulpvaardigheid voor de interim professionals. Daarnaast heb ik Leen leren waarderen als mens en bewonder zijn hulpvaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid om als collectief succesvol te zijn. Tenslotte is het een fijn mens en wens hem alle succes met zijn carriere bij Yacht Rotterdam.

Albert Allmers

Leen is een zeer professionele collega geweest in mijn periode bij Rekenmeesters. Zijn drive en enorme klantgerichtheid maken hem tot een succesvol accountmanager richting zijn klanten. Daarnaast is Leen zeer goed in staat om aan te voelen wat een opdrachtgever wil danwel hem te adviseren wat het beste voor zijn organisatie zou zijn. Een en ander resulteerde dan ook in zeer hechte relaties met opdrachtgevers en unieke klant loyaliteit. Een zeer fijne collega met een hart van goud, sociaal, leergierig en een waardevolle teamplayer.

MET SUCCES UITGEVOERDE OPDRACHTEN

Overheid

Adviseur AO/IC
ESF Subsidie medewerker
Diverse Audit opdrachten
Senior Financieel Medewerker
Financieel Beleidsmedewerker
Medewerker Planning & Control
Project Administrateur RWS

Bedrijfsleven

Debiteuren/Crediteuren/Grootboek medewerkers
Medewerker Jaarrekening
Interim Hoofd Financiën
Assistent Controller
Controller
Business Controller
CFO

Banking & Insurance

Medewerker Financiën
Medewerker Reconciliatie
Medewerker Lening administratie
Interim Manager Treasury
Diverse KYC opdrachten
Compliance Manager
Senior Regulatory Reporting