ONS TEAM

Leen Graute

Leen Graute

Algemeen Directeur

Met Leeninterim Financials sta ik persoonlijk voor de kernwaarden vrijheid, verbinding en vooruitgang. Drie waarden die voor mij essentieel zijn om met elkaar, vanuit vertrouwen de relatie vorm te geven en samen te groeien naar hogere doelen.

Julius Middel

Julius Middel

Allround Finance Marketing Professional

Mijn focus ligt op het realiseren van omzetdoelstellingen bij toonaangevende opdrachtgevers in de financiële sector d.m.v. het ontwikkelen en implementeren van marketing- en communicatiestrategieën in relatie tot go-to-markets, digitale transformaties, business transities en change management trajecten. Ik beschik over ruim 20 jaar ervaring als allround marketing professional in B2C en B2B.

Chris Licher

Chris Licher

CFO en Adviseur

Als finance professional ben ik ondernemend met focus op het realiseren van zaken. Mijn manier van werken past goed binnen dynamische en platte organisaties die het eigenaarschap van beslissingen op alle niveaus aanmoedigen. Ik ben een sterke communicator en kan mensen op alle niveaus in de organisatie motiveren. Ik heb uitgebreide ervaring met due diligence-activiteiten, zowel aan de koop- als de verkoopkant. Voor Leeninterim Financials ben ik het aanspreekpunt voor vaktechnisch gerelateerde vraagstukken.

Reno Molenaar

Reno Molenaar

Finance Professional

Reno is een positief en loyale kandidaat die met zijn humor en kritische blik al zijn uitgevoerde opdrachten voor zeer tevreden opdrachtgevers heeft afgerond. Vanuit zijn afgeronde Bachelor Bedrijfseconomie wil Reno zich graag doorontwikkelen naar een volwassen financial die alle elementen van het financiële proces beheerst.

Word jij

Word jij

onze volgende Professional?

Cindy Smeele

Cindy Smeele

HR Consultant (loopbaan) Coach en Adviseur

Cindy heeft ruime ervaring op het vlak van HR instroom, doorstroom en uitstroom processen. Krachtig in het zorgdragen voor het juiste DNA gericht op de wensen van de opdrachtgever/werkgever.