ONS TEAM

Leen Graute

Leen Graute

Algemeen Directeur

Met Leeninterim Financials sta ik persoonlijk voor de kernwaarden vrijheid, verbinding en vooruitgang. Drie waarden die voor mij essentieel zijn om met elkaar, vanuit vertrouwen de relatie vorm te geven en samen te groeien naar hogere doelen.

Julius Middel

Julius Middel

Allround Finance Marketing Professional

Mijn focus ligt op het realiseren van omzetdoelstellingen bij toonaangevende opdrachtgevers in de financiële sector d.m.v. het ontwikkelen en implementeren van marketing- en communicatiestrategieën in relatie tot go-to-markets, digitale transformaties, business transities en change management trajecten. Ik beschik over ruim 20 jaar ervaring als allround marketing professional in B2C en B2B.

Chris Licher

Chris Licher

CFO en Adviseur

Als finance professional ben ik ondernemend met focus op het realiseren van zaken. Mijn manier van werken past goed binnen dynamische en platte organisaties die het eigenaarschap van beslissingen op alle niveaus aanmoedigen. Ik ben een sterke communicator en kan mensen op alle niveaus in de organisatie motiveren. Ik heb uitgebreide ervaring met due diligence-activiteiten, zowel aan de koop- als de verkoopkant. Voor Leeninterim Financials ben ik het aanspreekpunt voor vaktechnisch gerelateerde vraagstukken.

Reno Molenaar

Reno Molenaar

Finance Professional

Ik ben op dit moment gedetacheerd voor drie dagen in de week bij BEEQUIP. Daar vorm ik samen met twee collega’s het credit control team binnen het Finance team. Naast de dagelijkse werkzaamheden als debiteuren bellen, afkopen opstellen en dergelijke, ben ik bezig met een heel interessant project om het storneringspercentage van de automatische incasso’s te verlagen. Klanten van BEEQUIP worden namelijk altijd maandelijks geïncasseerd. Hiervoor maak ik iedere maand een analyse en houd ik de trends bij die mij opvallen uit de analyse om vervolgens procesverbeteringen aan te bevelen en door te voeren door de gehele organisatie om in het vervolg storneringen te voorkomen. Naast de opdracht bij BEEQUIP verzorg ik voor één dag in de week de financiële administratie van stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Daarnaast wil ik mij graag verder ontwikkelen als accountmanager bij Leeninterim. Sinds november werk ik dan ook één dag in de week om mij te ontwikkelen op dit vlak binnen Leeninterim en heb ik ook een training Accountmanagement en Sales afgerond.

Word jij

Word jij

onze volgende Professional?

    Cindy Smeele

    Cindy Smeele

    HR Consultant (loopbaan) Coach en Adviseur

    Cindy heeft ruime ervaring op het vlak van HR instroom, doorstroom en uitstroom processen. Krachtig in het zorgdragen voor het juiste DNA gericht op de wensen van de opdrachtgever/werkgever.