Medior Professional Leeninterim Financials

Energy project finance

Leeninterim bemiddelt in kandidaten die zich vrij voelen, de verbinding zoeken en graag vooruit willen komen in zijn of haar ontwikkeling. Kandidaten die zelf hun richting en ontwikkeling willen bepalen en niet gevoelig zijn voor vaststaande inwerkprogramma’s maar juist hun ervaring op doen in de praktijk. Wij richten ons op financiële functies binnen Banken, verzekeraars, het Bedrijfsleven en Overheidsinstanties.

Leen Graute is met meer dan 15 jaar relevante werkervaring een gerenommeerde naam in de Financiële wereld en kent de klappen van de zweep. Met Leeninterim is hij er met zijn team klaar voor om de succesvolle verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en Financial.

Als medior financial binnen Leeninterim Financials gaan wij samen verder met de reis die ervoor zorgt dat je wordt opgeleid tot een financial die weerbaar is, weet waar hij/zij over praat, zichzelf goed kan presenteren en weet van aanpakken binnen een diversiteit aan opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid om binnen diverse bedrijfstakken te werken onder begeleiding van een Senior Financial die altijd met raad en daad voor je klaar staat. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagende projecten bieden waarmee jij de organisatie van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. We delen met elkaar onze ervaringen en er is altijd ruimte om te sparren. Tijdens onze reis komen wij er gezamenlijk achter wat voor jou belangrijk is en in welke richting je jezelf als medior financial verder wil door ontwikkelen. Bij Leeninterim Financials ben je onderdeel van een fris en ambitieus team waarin je actief gevraagd wordt om mee te denken en te helpen met het verder uitbouwen van onze organisatie. Samen stellen wij een persoonlijk plan op om je komende jaren verder te ontwikkelen naar senior niveau. Zo bepaal jij welke trainingen je wilt volgen in plaats van uitgekauwde programma’s die voor iedereen hetzelfde zijn.

Leeninterim Financials is maatwerk!

Ben jij die Pro die wij zoeken of wil je gewoon meer weten?
Neem dan contact met ons op.

Minimaal een financieel afgeronde opleiding op MBO+ of HBO niveau.

Leeninterim Financials biedt je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij geloven in maatwerk zullen wij jou altijd een voorstel doen waar jij je goed bij voelt.

  Mijn CV:

  Ik accepteer het privacy statement *

  * is een verplicht veld

  Leeninterim gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *