Junior professional Leeninterim Financials

Permanente werving

Als jong financial binnen Leeninterim Financials starten wij samen een reis die ervoor zorgt dat je wordt opgeleid tot een financial die weerbaar is, weet waar hij/zij over praat, zichzelf goed kan presenteren en weet van aanpakken binnen een diversiteit aan opdrachtgevers. Je krijgt de mogelijkheid om binnen diverse bedrijfstakken te werken onder begeleiding van een Senior Financial die altijd met raad en daad voor je klaar staat. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagende projecten bieden waarmee jij de organisatie van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. We delen met elkaar onze ervaringen en er is altijd ruimte om te sparren. Tijdens onze reis komen wij er gezamenlijk achter wat voor jou belangrijk is en in welke richting je jezelf als jong financial wil door ontwikkelen. Bij Leeninterim Financials ben je onderdeel van een jong en ambitieus team waarin je wordt gevraagd om actief mee te denken en te helpen met het verder uitbouwen van onze organisatie. Zo bepaal jij welke trainingen je wilt volgen in plaats van uitgekauwde programma’s die voor iedereen hetzelfde zijn.

Leeninterim Financials is maatwerk!

Ben jij die Pro die wij zoeken of wil je gewoon meer weten?
Neem dan contact met ons op.

Minimaal een financieel afgeronde opleiding op MBO+ of HBO niveau.

Leeninterim bemiddelt in kandidaten die zich vrij voelen, de verbinding zoeken en graag vooruit willen komen in zijn of haar ontwikkeling. Kandidaten die zelf hun richting en ontwikkeling willen bepalen en niet gevoelig zijn voor vaststaande inwerkprogramma’s maar juist hun ervaring op doen in de praktijk. Wij richten ons op financiële functies binnen Banken, verzekeraars, het Bedrijfsleven en Overheidsinstanties.

Leen Graute is met meer dan 15 jaar relevante werkervaring een gerenommeerde naam in de Financiële wereld en kent de klappen van de zweep. Met Leeninterim is hij er met zijn team klaar voor om de succesvolle verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en Financial.

Leeninterim Financials biedt je uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij geloven in maatwerk zullen wij jou altijd een voorstel doen waar jij je goed bij voelt.

  Mijn CV:

  Ik accepteer het privacy statement *

  * is een verplicht veld

  Leeninterim gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *